Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ye olde 2015

4. 1. 2016

Čis, vzhledem k tomu, že sem dlouho nic nenapsal, už mě hlodala spisovatelská múza, čímž pádem sem se rozhod tady trošku rozebrat minulej rok a tak.

 

Rok 2015 byl rok, ve kterým sem zjistil, že už mě nebaví nic jinýho, než hrát na počítači a sledovat 9gag a classical art memes. Nacházel sem se teda v takovým mrtvým bodě, proto na společenský události to byl rok klasicky chudej :-D

Takže pěkně po měsících, moje pocitový tohleto

Leden - všichni jsou proti mně, škola je jenom k tomu, aby mě tam týrali, nic neni fajn, nic se nedaří

 

Únor - zjištění, že lidi nejsou zlí vlastně občas, rozhodně umí bejt štědří a toho, že kdo říká, že zadarmo vám nikdo nic v životě nedá, tak ten určitě se nikdy nesnažil žebrat nebo tak. Sezóna žebrání na plesech, kdy sem po drobáscích vydělal tisíce, který sem použil později v létě.

 

Březen - tady buď nic nebylo, anebo sem to celý prospal a prosnil ve škole, takovej ten ubíjející měsíc, znáte to. Snad by někdo řekl, že na chlapy leze jaro, jenže já neměl s kym by na mě lezlo :-D

 

Duben - no, bylo mi osumnáct, ale furt nějak nevim, jak všichni říkaj, že osumnáct je jenom jednou. Přijde mi to víceméně stejný, ale to je asi tim, že mi stejně nechutná alkohol :-D Babička mne obdarovala knihou, ze které jsem byl nadšen středně, nabitou tisíci, ze kterých jsem byl nadšen velice hodně fakt mnoho mrda.

 

Květen - měsíc vzácnej tim, že sem chodil mezi lidi na majáles, nebylo to vlastně vůbec tak špatný, poznal sem pár fajn kluků ze školy mýho nejlepšího kámoše (pár fajn a pak Matyáše F.... zasvěcení ví, co je to za kentaura) a tak no prostě. Ale stejně bejt asociální mě furt baví asi víc.

 

Červen - řekli mi, ať řídim. Tak sem nějak vychodil tu autoškolu, i ten test sem udělal, i když sem přehlíd dvacet bílejch stránek v takový tý brožurce na učení nebo tak a málem mě to stálo teoretickou část. Naštěstí zaskočila stará, klasická taktika "už dlouho sem nedal C" a udělal sem to celý o chlup. V řídící části mi akorát Husák (ten instruktor vypadal jako ten starej komouš) řek, že to moc řežu a dneska skoro neřídim, protože furt mam strach, že někoho sejmu.

 

Červenec - koukal sem na seriály a tak, občas šel i běhat a tak, hrál na compu a tak.

 

Srpen - nejdůležitější měsíc, protože jsem oživil nadšení pro kartičky a odletěl s kamarádama na nějakej velkej turnaj v Magicách do Londýna. Jako chudý studentíci sme skromně vybrali všechno co nejlevnější, ubytování nám přichystal Alibaba v nejchudší části města v nějaký polorozpadlý starý faře. Jménem Ali, statnej čtyřicátník, kterej byl na nějakým útěku před zákonem nebo co, protože každej den tam zvonili a klepali policisti, on furt nám klad na srdce, abychom všude zavírali a nedělali žádnej bordel ani hluk a kdyby se někdo ptal tak abychom řekli, že tu neni. Na dvě hodiny se vždycky takřka magicky vypařil, když přišli ti policajti, ale navečer už tam zas byl nás pokárat, ať se moc neplejtvá voda. Navíc ještě sme přibrali černýho pasažéra a museli sme mu vnuknout, že sme fakt jen 3. Takže navzájem sme mu pučovali oblečení, aby z dálky vypadal podobně, nikdy nechodili ve čtyřech, schovávali ho za dveřma a ve skříni, čímž vznikla naprosto dokonalá iluze. Pak už to byl klasickej sightseeing, podařilo se nám obejít snad většinu památek a míst, prolezli sme tunu obchoďáků, až nám z toho Heri začal bejt celej nasaltěnej. (Heri strašně nerad chodí). Ochutnali sme nechutnost výhodných svačinových menu ze Sainsbury's, viděli v metru rodinku Sikhů s turbanama a čepičkama, že byli jak šmoulové, okouzlil sem pár Japonců svýma podivuhodnýma ponožkama. V obchoďáku na nás vyběh nějakej nigga, protože sme se mu nelíbili, ale dokázali sme mu ujet na eskalátoru. Vlastnoručně sme si zlevnili pár předražených suvenýrů ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak. Taky sem zjistil, že KFC v Anglii je úplně jiná story než tady, tak strašně dobrý jídlo sem si akorát vysníval, to co je tady mi teď chutná jako hovínka, oproti tomu jejich, nechápu to. Ale abych to moc neprodlužoval tak akorát pár lame fotek a jedem dál.

12080959_10203687065377571_1004174078_n.jpg

 

Tři idioti u Tower Bridge (Heri, Jirky a já)

 

islamizace.jpg

 

To je ta hrozná islamizace Evropy :OOO

 

mormoni...jpg

 

A zatímco je pozornost jinde, všude se vetřou mormoni až ovládnou celej svět

 

12076934_10203687062537500_882194773_n.jpg

 

Důkaz, že z maličkostí je největší radost, 6pack doritos za libru GG.

 

gundhi-dae-nukez.jpg

 Fotka s Gándhím :333333 nejhezčí socha Londýna

 

pribeh-z-karet-.jpg

Na Trafalgaru, šťastnej, že žiju

 

william-wallace.jpg

Raawr

 

requires-commerce.jpg

Mam vás rád kluci #nohomo

 

12067332_10203687060097439_578764579_n.jpg

Královna z fotek, art na letišti

 

ponozkyyy.jpg

Ty ponožky jsou na fashion police, ale nezdálo se mi možný, že by se nad nima někdo pozastavil. A že jich bylo :-D

 

No tolik k létu.

 

Září - zpátky do Čurákova. Nikdy sem moc nemusel svojí třídu a teď už jí nemám rád tuplem. Ale nějak to došoupu tam. Vůbec nic si nepamatuju :-D

 

Říjen - furt se řeší otravnej maturák, ale natáčí se (doufam) skvělý video, kde profesionální kameraman všechny opravuje a jenom mně řekne, že sem rozenej herec :-D Tak nevim jestli to bylo ze srandy nebo mě opravdu někdo pochválil v něčem.

 

Listopad - velký plány po škole do budoucna, řešim se Sivým co po škole.

 

Prosinec - tady druhej důležitej měsíc, kdy mě postihla snad nějaká vánoční chvilka, ale furt sem si opakoval že rodina je vlastně hrozně důležitá, že sem rád, že mám pořád všechny dědy a babičky. Že sice mam rozvedený rodiče ale furt panuje nějaká harmonie, kdy se doma vlastně nikdo nějak vážně nehádá a to je super. Spousta lidí to určitě má doma nepříjemný, ale já jestli jednou nějakým kouzlem sestrojim fungující rodinu, tak se určitě budu snažit ošéfovat to tak, aby nedošlo na nějak ultra zlou krev, která se už nikdy nevrátí do hezkejch kolejí. Taky mi už dává radost dávat dárky :-D to trvalo hrozně dlouho kvůli lakomectví vrozenýmu. Nakreslil sem si novodobý verze americkejch prezidentů a polepil na zeď nad comp, každý ráno se dívám na tyto čtyři statečné muže historie.

mt-swagmore.jpg

Mt. Swagmore, troufám si tvrdit, že pro jednou moje neohrabaný ručky stvořily něco, o čem se dá tvrdit, že je to celkem hezký.

 

To je vlastně rok 2015. Dá se říct, že úplně obyčejnej. Ale to je tim, že teď mám čekací období do maturity a plánuju si dopředu. Je mi jasný, že mi to stejně nakonec se nějak posere :-D Ale z velkých plánů můžou zbýt aspoň malý plány a já bych se chtěl po škole podívat někam do zahraničí. A to nemyslim, že mě tam musí vzít na vejšku, ale klidně někde sbírat odpadky na brigádě, abych stranou spousty spolužáků a vrstevníků se vydal na klasickou cestu "do světa". Děkuju všem, co dočetli ty výplody a přeju vám krásný chvíle a zážitky do novýho roku :-D Lil Tic

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ČIS

Šmuci,4. 1. 2016 18:59

Jak se říká, má to hloubku borci !!! (Čím víc gólů dáme, tím víc bodů máme :)

Véva si v roce 2015 našel holku

Batybója,4. 1. 2016 1:46

( ͡° ͜ʖ ͡°)