Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z čeho mi fakt skřípou kolečka 12: Nasránci

18. 11. 2017

Nazdar lidi, je tady DotA, sou tady Dotíci, v čem to bude dneska zajímavý.. ne fakt čau, zase mám akorát chuť si něco napsat, aby to tu zas nebylo tři měsíce mrtvý. Akorát většinou nejtěžší pro mě je vymyslet vhodnej název nebo pojmenování, potom se to už píše samo, ale tady nevim jaký přesně slovo bych měl uchopit.

 

Mně totiž neserou nasránci jako Jarda Laszák, kterej na dobrovolný brigádě na přestavu Startu dělal celou dobu chaos, i když všechno běželo v naprostým pořádku a náhodně chodil mezi lidma a řval "NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNESTÍHÁME", když jelo auto s přívěsem tak vběhl do cesty s tim, že se nalepil na okno řidiče "POCEEEEM ZAJEĎ SEM POTŘEBUJEM ODVOZ NA SKLÁDKU" a když někdo šel domu dřív a jeho kámoš mu řek jo čau čau "ŽŽŽŽŽŽŽŽÁDNÝ ČAU ČAU MAKÁME". To je jenom trošku nervózní pán po čtyřicítce, ale ten to myslí s náma dobře :D.

 

A neserou mě ani tak ti dědci v busech, co si stěžujou na nejrůznější věci, já si taky rád stěžuju občas, ale hlavně ti už maj to nejlepší za sebou a nadávaj spíš tak obecně a globálně, než že by do někoho určitýho přímo ryli (kromě politiků, ale tak kdo de do politiky s tim lidským kverulantstvím stejně počítá, a když ne, tak je jenom blbej).

 

Mně serou KOKOTI v mý věkový kategorii, který z absence vlastního naplnění maj potřebu se pořád nad někoho slabšího povyšovat, navzájem si přikuřovat péra a dělat největší intelektuály. Tpč tak si chlastejte každej tejden, namlouvejte si co chcete, dělejte, jako že vám na ostatních záleží, sdílejte hluboký věci na faceu a na instáč si postujte samý královský fotky, ale kurwa nekoukejte na někoho kdo má nějakej opravdovej koníček jako na debila jenom proto, že sami nic podobnýho nemáte.

 

Jako příklad jo, já mám zrovna koníčky úplně dementní, ale nikomu neubližujou, že hraju na compu a beru to vážně, že mám rád děják a že si oblíkám pláštíček, modrý kalhoty a přes ně červený plavky (jo ok to někomu může ublížit na oči, ale neni to chtěný :D). A x-krát se kvůli tomu do mě lidi z gymplu naváželi, a i když některý zmoudřeli a některý to skrejvaj, furt si rejpnou, když to jde. Jako problém neni v tom, když to dělaj mně, já to, že sem nerd beru jako fakt a to, že můžu připadat někomu divnej, to chápu, takže mi to neublíží, ale spoustě lidí to vadí, když se do nich serou tihle dementi, potom se za sebe ještě stydí a bojí se, že si z nich budou dělat srandu. ALE VONO NA TOM NENI NIC ŠPATNÝHO DOPÍČI MÍT JAKÝKOLIV ZÁLIBY, KTERÝMA NEUBLIŽUJE ČLOVĚK SOBĚ ANI NIKOMU JINÝMU.

 

Jenže existuje parta lidí, který nějak podezřele často chodí na žurnalistický vejšky btw, která tohle prostě nechápe. Pokrytci, kteří si jeden na jednoho netroufnou nic špatnýho říct a dělaj přátelskou tvářičku, ale ve skutečnosti je pak člověk slyší, jak se chovaj, když maj bezpečnou barikádu svých přikuřovačů, za kterou si troufnou na slabší kusy. Trapný je na tom to, jak je to pokrytecký, a ještě horší je, když to poznám tak za tři vteřinky, protože lidí, jako jsou tihleti, sem poznal stovky, kdežto oni takovýho jako já ještě nikdy. Kterýho nezajímá, jak se budou ostatní tvářit, dokud o sobě sám nepochybuje. To tihle lepšolidi nikdy nepochopí a nemá cenu jim to vysvětlovat.

 

Úplně nej je, když jeden nejmenovanej idiot z mýho ročníku (naprosto učebnicovej příklad tihletich lidí, je to ten člověk 1% XDD, koho zajímá kdo tak se zeptejte, nechci zase na kriminálku :D) stráví den tim, že buzeruje chudáky lidi debilníma pasivně agresivníma poznámkama, potom si dá fotku, jak jede v autě nebo jak je úspěšnej (přitom už druhej rok je úplně v prdeli protože jak je blbej tak nikde nevydrží) a večer si de napsat status, jakej je Babiš kokot nebo jak sou Češi rasistický a čeká na svejch pět oblíbenejch idiotů, který mu všechno odkejvaj. 

Takže postupně:

1) Babiš třeba kokot bejt může, nikomu neberu ani to, že ho má rád, ani že ho nemá rád, ale TY SEŠ KOKOT ZARUČENĚ.

2) Když si lidi jen odkejvávaj a stádově se shlukujou do skupin, který nemaj o čem vést hlubší diskusi, tak to nejsou žádný kámoši, a tihle lidi dobře ví, že žádný opravdový kámoše nemaj. Nejsou dobrý kámoši ti, s kterejma to je lehký, ale ti, s kterejma to lehký neni, s kterejma se zdaleka člověk na všem neshodne ale vzájemně se respektujou a nevymlouvaj se, když ten druhej potřebuje pomoct, a překvapuje mě, jak málo lidí si tohle uvědomuje a kvůli tomu si kámoše nikdy nenajdou a tráví čas s lidma, se kterejma ho vlastně trávit vůbec nechtěj.

3) Tim, že se budou chovat jako čuráci si štěstí do života moc nepřinesou. Na to mám jednoduchou teorii, která dokonale pomáhá proti tomu nepravýmu rčení, že zmrdi si žijou nejlíp. Nežijou, protože nemaj z ničeho dobrej pocit, dokud ten zmrd neni úplnej psychopat, tak je nespokojenej, kvůli tomu je to v prvý řadě taky zmrd. Takovej nekonečnej cyklus.

 

Internet lidem dává v pokrytectví úplně dříve netušený možnosti, každej se přirozeně chce vykreslit v nejlepším světle, ale u těchdle to neni VŮBEC uvěřitelný, to každej stejně hned pozná a ví. Kdyby se aspoň prezentovali tihle čuráčci míň agresivním způsobem, aby neoblbovali slabší kusy. A aby to nekurvilo den těm, který za to nemůžou. Moc se mi to nestává, že bych napsal něco jinak, než sem původně chtěl, ale tak mi trochu přijde, že tenhle článek přímo neni o ničem. Asi sem si chtěl jednou za sto let napsat něco fakt zevnitř. Tvl a já taky nejsem úplně čistej, ke všem spravedlivej, a někdy úplně otravnej a vyčítavej, ale mám aspoň dneska už tu slušnost, že se za některý věci pořádně stydim, když nic jinýho. A snažim se si to svědomí vyčistit, abych moh bejt spokojenej i v obyčejným dni, kdy se nic extra neděje.

No takže jestli jste dočetli celý a zjistili, že jste se nedočetli toho, co jste hledali, tak se omlouvám a zase příště z nějaký normální akce) PA!

Lil Tic

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Merci, za to že jsi

BFF,22. 11. 2017 9:52

O co víc je článek, jak říkáš, "zevnitř", o to je lepší :) A o to víc Tě máme rádi <3

ČičangJapong

Honza je zpět,20. 11. 2017 14:49

Ahoj jsem zpět a jenom bych chtěl, jak se říká vypíchnout to, že mi to uplně mluví z duše.

Není nic co dodat

#Srdcař,18. 11. 2017 23:26

Nemám co bych k tomu dodal ;) Naprosto výstižně napsáno! Sám bych ve svém životě takovýchto lidí našel mnoho :)

Tentokrát už budem stíhat

Jarda Laszák,18. 11. 2017 23:24

Joo tak na tebe si chlape pamatuji v tom Startu :) Kurva.. vždyť ty jako jeden z mála si opravdu makal a dělal si vše, aby se to stihlo, než zavřou skládku...

S pozdravem,
Jarda

Zdiř

Šarlatán Šarlota,18. 11. 2017 23:19

Misim pitvrdit, ži si ipjit mihi stitižnit s višimi níziri. Hidni íspjichí di bidiicni i pivni víli.

tyjo

jupii,18. 11. 2017 23:16

NEJLEPŠÍ VĚC DNE