Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z čeho mi NEskřípou kolečka

2. 8. 2017

Neboli věci, co mám rád. Tak dlouho sem nic nenapsal, že mě teď napadaj samý blbiny :D. Nechci úplně psát, že mám rád zmrzlinu nebo takový věci, protože to je prostě braný jako samozřejmost, ale spíš sem se snažil vybrat pár věcí, který mi přijde, že spousta lidí rozhodně rádo nemá, schválně jestli se někdo shodne aspoň v půlce třeba :D. Podotýkám, že ani jednu věc z toho, co píšu nemyslim sarkasticky, opravdu se mi to líbí.

 

Ta benzínová vůně, když člověk na pumpě tankuje. (Co dělá Garen na pumpě co :d:d:D:D:D:D:D:ddd ok nechám toho)

 

Když někomu podržim dveře, pustim sednout nebo seberu něco, co mu vypadlo a on kývne. Nebo když je to holka/slečna/dáma/babička ale jak je známý, holky děkujou, je to taky dobrý, ale to pokejvání hlavou je o něco větší zahřátí na srdci.

 

Když se starší a zkušenější v oboru nebo tátové pokouší vysvětlit mladším, proč maj dělat věci tim způsobem, kterej se vždycky učili oni. (to fakt nevím proč se mi líbí ale přijde mi to většinou děsně vtipný)

 

Když učitelé na gymplu nebo na přednáškách říkaj trapný vtipy, čím víc jeden vtip opakujou, tim lepší, tim víc je to pro mě kultovní.

 

Když má Daniel Vávra náladu a napíše pět přesných a nasraných statusů za sebou, se kterýma pak skoro vždycky úplně souhlasim.

 

Chinaski.

 

V cizině ten moment, kdy se potkám náhodně s jiným Čechem a na něco si společně postěžujeme, co je v tý zemi nebo na tom místě špatně.

 

Kruhový objezdy. OBZVLÁŠŤ TY TURBO.

 

Když sem oblíbenej u učitele, kterýho ostatní nemaj rádi.

 

Stanislava Lukeše a jeho denní příhody a fotky smažáků - toho mám tak desetkrát radši, než všechno to ostatní. Jednomu kamarádovi jsem ho poslal a ten strávil celej den, v práci, doma, v posteli tim, že četl jeho posty.

 

Když malý dítě běží, a jak to ještě moc neumí, zapletou se mu nohy a upadne, tak to je tak přepychově roztomilý. Nebo když se nějakej malej kluk na něco zeptá a osloví mě pane, to se neudržim od úsměvu a klidně bych mu dal stovku. :D

 

Prodavačky v obchodech, kterým se líbí, když si nahlas povídáme, a ony můžou pak něco říct k tématu. Vždycky si říkám, že aspoň ty hodiny u kasy jim prozáří nějaký dva tři čtyři blbci, o kterých pak můžou doma povídat.

 

A tak ještě k těm obchodům, takový ty slevy, který člověka přinutí koupit ten substitut svýho oblíbenýho výrobku, kterej by normálně nikdy nekoupil. (ano koukám na tebe pepsi twist)

 

V posilce, když se ptam já, či když se někdo jinej ptá mě "kolik tu ještě pojedeš", "prosimtě můžem se prostřídat?", "tak co dneska jedeš", ale vůbec nejkrásnější je, když se zapovídaj dva ostřílený matadoři, který do toho startu choděj už třicet let, a říkaj tomu druhýmu, že je brambora, nebo že cvičí břicho, ale do šířky, jestli tam je omylem apod <333 takovej doufám, že budu taky.

 

Když někoho zajímá historie, a hlavně ta nedávná. (a že mi to ale dneska přijde vzácný :( )

 

Saavedrovo náhodný výroky v TV Regině.

 

No aby se to moc neprotahovalo, abych si už pak moc nevymejšlel, tak to tady skončim. Pokavaď má někdo něco, co má hrozně rád, ale ostatní moc ne, tak ať mně to hodí do zpráv (nebo do komentáře tady, ale to úúúplně zase nechci bejt bláhovej).

Zatím čis, mějte se hezky, ještě z těch prázdnin celkem pořádnej flák zbejvá.)

Lil Tic

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Z čeho nikomu neskřípou kolečka

BFF (best fan forever),21. 8. 2017 9:49

Ze všech článku na tomhle blogu.... to musí zahřát u sedíčka každýho <3

Pepsi FTW

Misic Výhal,3. 8. 2017 2:03

Brej

Bych měl dotaz tady autora ohledně TV REGINY, jaká je vaše nejoblíbenější (napište Maruška) postava v TV REGINA, pohoda s ní začíná?

S láskou
Misic Výhal

Power and Toughness vole

TJ Start,2. 8. 2017 10:14

Tak tenhle příspěvek mi zlepšil ranní vstávání. Většinu věcí mám taky rád. Kromě teda Chinaski. A nějak se mi udělala chuť na smažák.. Čím to asi bude?

Parada

Jerry Vobr,2. 8. 2017 10:04

S většinou věcí souhlasím mám to taky stejně

Zdrávas

Rumcajs,2. 8. 2017 9:36

Dobrý den pane Lil Tic,
Musím přiznat, že mě na tomto světě dělá radost hlavně Váš blog.
Pokračujte dál ve skvělé práci.
PS: Pepsi twist mám rád. ALE TA CITRÓNOVÁ COLA TO JE HRŮZA.

Re: Zdrávas

Rumcajs,2. 8. 2017 9:37

MĚ MĚ MĚ MĚ MĚ MĚ MĚ MĚ MĚ MĚ MĚ MĚ

boží

smažák,2. 8. 2017 8:38

Standa je klasik <3, napsala bych jednu jeho hlášku, ale je moc peprná, tak snad jen že tohohle krále co spořádá 10 párků v rohlíku najednou nejde nemilovat! A souhlasim se všim skoro až na ty Chinaski hmm