Jdi na obsah Jdi na menu
 


Operation: Rescue the goddamn hedgehog

22. 8. 2015

Ahooj čtenáři, dlouho sem nic nepsal, snad kvůli tomu, že nebyla moc chuť nebo taky možná nebylo moc co za zmínku.

 

Ale dneska se vracim s nečekaným příspěvkem, protože jsem právě zachránil (teda snad) nebohý zvíře a byl by až hřích se nepodělit.

 

Du takhle casually domu ve dvě v noci se svým staronovým kolem po babičce (krásnej růžovej favorit to je) od kámoše a vidim na Lidickej ježka co se choulí u silnice. Kouknu kousek vedle- má tam manželku/kámoše, kterou rozjela nějaká dodávka nebo co. Ten ježek se tam furt jakoby klepal a vypadal na umření skoro, celej špinavej a kulhal a tak. Bál se mě nejdřív, asi 45 minut sem ho tam naháněl aby mi vlez do ruky, pak jsem ho měl v úmyslu dát do batohu a odvézt domu, ale byl celej vystrašenej a nedařilo se mi to samotnýmu.

 

A TEHDY přišel jeden z mých mnoha známých bezdomovců, takřka se vynořil odkudsi ze zastávky nebo z nějakýho keře a pomoh mi. Prokázal značnou znalost chovu ježků s jakousi historkou že je choval jako kluk, pohledem odborníka řek, že ten chuděra je na tom blbě a že jestli mu můžu pomoct tak bych měl. Pomoh mi ho dostat do baťohu, ten tam zajel a schoulil se, dovez sem ho domu co nejrychlejc. První co jsem udělal bylo, že sem ho umyl.

ramses.jpg

Byl tak strašně špinavej, že dvakrát zabordelil umyvadlo a furt smrděl, tak sem si řek MRDAT, napustil sem půlku vany, NASRAL TAM ZKURVENEJ DRAHEJ ŠAMPÓN a vykoupal ho tam jak prince z nějaký čínský starý dynastie. Byl mi hned tak vděčnej, že mě počůral. To nás ztmelilo.

 

Pak jsem ho chvíli odložil na zem, aby si hrál nebo něco. Byl čas postavit barák. Jsem syn inženýra a můj oblíbenej film je '3 Idiots' (nejlepší film o indických inženýrech a tak, DOPORUČUJU), takže nebyl problém. Tužtičkou jsem si vyznačil v kartonu řezy, nařezal jsem libé tvary a sestavil dohromady díky nejlepšímu a nejspolehlivějšímu vynálezu lidský historie. Jo, lepicí páska. Klec futuristických tvarů  jsem nechal s jednim potenciálním východem kterej sem zavřel zatim plachtou spolu s vrškem klece zatíženou kamenama, co mamka sbírá jako koníček (neříkejte jí to prosím). Ještě sem tam vyříz celkem díru, aby moh dejchat a já koukat, jak sílí.

 

Ještě se mi ale nezdál v pořádku, protože jsem na netu hned čet o blechách a tak. No blechy má dost možná taky, na to budu muset rychle něco koupit, ale hlavně měl čtyři obří šedý klíšťata. Jsem syn doktorky, takže jejich vyoperování nebyl problém. Pinzetou to nějak nešlo, protože ježčí kůže má očividně dost rozdílný parametry od lidský, ale nůžkama už to šlo.

 

Teď nevim, co budu dělat dál. Večer mu dám něco k jídlu a přes den vodu, ale jinak nevim (teď je 3:56). Asi si ho pár dní nechám než se trochu zotaví a pak ho vemu k veterináři, doufam že to třeba udělá z lásky ke zvířatům zadarmo a nebudu nic platit :-D. Ještě mu musim vymyslet jméno, ale tam jsou stejně jen dvě možnosti. Jedna je Ramsés (jako rammus teh armordildo z league of legends) a nebo Arthas (jedna ze dvou hlavních postav warcraftu, já radši Illidana, ale kamarád už má osmáka, kterej se tak jmenuje a takhle bysme měli chvíli oba :3). Začínám už mluvit jako epic nerd takže timhle to zatim končim. Dám vědět jak to s ježečkem dopadne, jestli to teda někdo bude číst ;D. Mějte se zatim krásně. Lil Tic

 

P.s. už jsem tejden úspěšně odchoval žábu, tak to snad zvládnu. Miloval jsem jí, chytal jsem jí sám v koupelně mouchy u světel a ona mi je jazykem brala z prstů :-)), za odměnu mi lezla na hlavu a snapoval jsem pár dní jak král.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Keltský

Pavel ,22. 8. 2015 16:26

Parádní příběh. Jen abych se zabavil, když mě něco nudí :)

Totálně to není Michal

Alfonc,22. 8. 2015 13:08

Ahoj vlastníku, nikdy jsem tu nebyl ale mám otázečku jaké mu dáš jméno ? Sanic nebo Sonic, a popřípadě můžeš říct jestli se dá napíchnout jablíčko na jehličky jako v pohádkách ?