Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vzhůru do dospěláctví

Ahoj, tak dneska jenom krátce.

 

Před 18 lety sem se 2.4.1997. narodil. Z tunelu mamky jistých partií na mne nazírala přátelská tvář doktora Jardy Tůmy, zhruba v době, kdy můj o šest let starší bratr koukal s babičkou v televizi na příhody maxipsa fíka, tedy zhruba kolem sedmý večerní.

 

No nestala se ze mě dětská hvězda nebo famózní sportovec, ale přesto sem se nějaký věci naučil. Když se to vezme kolem a kolem, dětství sem měl nádherný. Stejně naprostou většinu problémů si dělaj lidi sami, proto mít v píči se osvědčilo jako správnej postoj. Taky sem postupně zjistil, že něco se ignorovat nedá, ale že to hlavní je mít svoje kamarády, co přidrží pinďu, když už nejde čůrat samostatně.

 

A těch se pár našlo, bohudík. Dřív sem myslel, že sem všude oblíbenej, kamarádů mám spoustu. No zas tolik jich neni, ale pár přece. Chci tady dát dík svejm klučičím kamarádům, že sou upřímný a rovný a můžou mi říct, když se chovam jako kokot. A svejm holčičím kámoškám, že sou krásný, chytrý a obohacujou muj méněcennej (ne)život. :-D

 

Teď si můžu legálně koupit chlast, řídit auto, stáhnout porno. No nejmíň to první mi zas k tolika věcem nebude, protože v limonádách moc alkoholu většinou nebejvá. Taky se opřu trochu do hraní, protože když se tenhle rok nevyhrabu na vrchol, tak už asi nikdy. A konečně zkusim pořádně dodržet ten slib, co si pět let dávám rok co rok, cvičit tak moc, abych v létě moh shodit oblečení do plavek a moh vystavit na oděv alespoň částečně osvalené tělo. :-D

 

Dřív sem měl občas pocit, že mi patří svět, ale dneska to vidim už tak, že já patřim do světa. Taky díky všem za přání, ve zprávě, esemesce, osobně i na facu. A taky za dárky, co už sem dostal, i za tý, co ještě přijdou.

 

Zvláštní poděkování dostane Matěj Boxan, protože i když se občas netváří, myslí na mě víc, než bych čekal. A je to krásnej, takřka geniální kluk.

 

A ten druhej, kdo dneska dostane poděkování, je ten žid starej. Adame, mám tě taky rád, ty starý komunistický prase.

to-prase-komunisticky.jpg

Tady sem vyrobil něco tak teplýho, že z toho snad ten aprílovej blizzard venku roztaje.

 

Díky všem, co mě maj aspoň trochu rádi. Ty, co nemaj, zkusim to s váma časem něják zlepšit určitě :-D. Jednou sem dospělej chlap. .

Lilda

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

podepiš

rickkoss,13. 8. 2015 6:26

Už by jsi měl vydat další článek, tvoje frekvence je podobná 96,1 MHz... tzn. pěkně na píču.

photoshop

Kokoška,5. 4. 2015 16:52

Dane mám podezření že se nejedná o stejné hovado na fotkách ale to bude moje retardace a petardace a doufám že najdeš nějákou....HAHAAHAH a dlužíš mi 150goldů